ته چین

فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی

کد خبر: ۱۲۳۵۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱ 02 May 2024
تعداد بازدید : 137
بازدید 3493
نان لواش (به ارمنی: լավաշ؛ به ترکی آذربایجانی و ترکی استانبولی: lavaş‎؛ به کردی: nanê loş؛ به گرجی: ლავაში) یکی از نان‌های پرمصرف در گستره خاورمیانه از جمله ایران، ترکیه، عراق و سوریه است. این نان را در ایران لواش و در جمهوری ارمنستان لاواش می‌نامند. در گرجستان آن را «سومخوری لواشی» یعنی لواش ارمنی می‌خوانند. قدمت این آن را به دوره سومریان نسبت داده‌اند. فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط